Menjador

En l’institut XXVOlimpíada som conscient de la importància de l’alimentació per als nostres alumnes.
Oferim un servei de menjador per a tots els alumnes que vària cada mes i on tenim en compte les diferents alimentacions de cada alumne.
Disposem de tres tipus de menú: Menú Estandar, Menú sense porc i Menú per celíacs

 INSCRIPCIONS MENJADOR XXV OLIMPIADA 

CURS 2020/21 

Des de Teno hem volgut fer un pas més en la millora de la qualitat dels nostres serveis creant un portal d’accés per totes les famílies, on trobareu tota la informació relativa al servei de menjador de la vostra escola. Serà a través d’aquest portal on podreu inscriure als vostres fills i filles en el servei de menjador. 

Per accedir heu d’entrar a la web de Teno www.teno.cat i en el menú principal trobareu un apartat que posa ACCÉS PER LES FAMÍLIES. 

Quan accediu per primera vegada us demanarà un usuari i una contrasenya i l’haureu de crear clickant a l’opció No tens un compte? 

Per registrar-vos haureu de crear el vostre perfil amb les vostres dades personals i afegir el codi del vostre centre: 

 

 CODI DE CENTRE: 08047431

Benvolgudes famílies, 

Us donem la benvinguda al servei de menjador aquest curs escolar 2020-2021 que s’inicia a partir del dia 21 de setembre. 

Us informem que els rebuts del servei de menjador es cobraran en una quota de l’1 al 10 de cada mes calculada segons els dies lectius de cada mes. Pel mes de setembre la quota es cobrarà amb la quota d’octubre. 

Els preus per aquest curs són: 

Preu Menú Fixe: 6,26€ 

Preu Menú Esporàdic: 6,81€ 

Es considera fix aquell infant que fa ús del menjador un dia per setmana com a mínim, sempre els mateixos dies de la setmana. 

Les famílies han de notificar la falta d’assistència al menjador trucant a l’escola al telèfon 93 289 06 30, si es truca abans de les 11 del matí, es retornaran 3€. Recordar també que serà necessari presentar un justificant, sempre que sigui possible. 

 PAUTES PARTICULARS 

Dietes i al·lèrgies 

Al menjador s’elaborarà un menú personalitzat per l’alumnat que en la seva dieta no puguin prendre un o més aliments, sempre que sigui diagnosticat per un metge/metgessa especialista o per raons culturals. Per tal de poder elaborar el menú correcte és imprescindible adjuntar amb la inscripció de menjador un full emès per un/a metge/ssa on s’especifiqui el tipus d’al·lèrgia o intolerància i el tipus d’aliments no tolerats. La dieta astringent s’ha de comunicar per escrit. 

En el cas d’alumnes esporàdics/ques també és imprescindible omplir la fitxa d’inscripció i adjuntar el certificat mèdic. 

Per qualsevol consulta sobre aquest tema us podeu adreçar a la dietista de l’empresa al mail: restauracio@teno.cat 

Administració de medicaments 

En cas de necessitar que s’administri algun medicament a algun infant durant l’horari de menjador s’haurà de lliurar a la coordinadora la prescripció mèdica i una autorització dels pares. 

 Autorització per marxar sols a casa 

Els dies que després del servei de menjador no hi ha classes a la tarda, els/les alumnes que marxin sols/es a casa després de dinar, ho han de comunicar a la coordinadora de menjador i al/la tutor/a.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES 

Donada l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 no es podrà donar atenció de forma presencial al centre. Per tant, si teniu qualsevol consulta, us podeu posar en contacte per telèfon o mail amb la coordinadora de menjador. 

 

Coordinadora del menjador 

Àngels 

Telèfon: 639774574 

Atenció a les famílies des de les oficines de Teno 

Encarna/Laura 

info@teno.cat 

Telèfon: 93 327 84 00 ext. 11 

Mòbil: 610 34 02 45