Notícies

La Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra convoca aquest concurs amb el propòsit d’il·lustrar la vitalitat de l’ensenyament del francès i l’alemany i promoure el multilingüisme a casa nostra. També té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat. El concurs compta amb la col·laboració de l’Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC), l’Associació de Professors d’Alemany de Catalunya (APALC), l’Institut Français de Barcelona, el Goethe Institut i el Consolat General de Suïssa a Barcelona.
El premi s’atorga a les millors traduccions realitzades per estudiants de tercer i quart d’ESO i de primer i segon de Batxillerat dels centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya i d’altres comunitats autònomes que tinguin el català com a llengua cooficial.
Aquest any, una de les nostres alumnes de 4t d’ESO, E Rivero A. ha estat seleccionada entre les 10 millores traduccions d’un total de 922 presentades a tota Catalunya. Ha estat finalista i ha segut tota una proesa.
Felicitacions per a ella!
Vam assistir a la cerimònia de lliuraments de premis el divendres 10 de maig, a les 18h, a l’Auditori del Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat, 138 – 08018 Barcelona).