Notícies

Un curs més, el de 2021-2022, hem celebrat aquest temps de festa i disbauxa a l’Institut XXV Olimpíada amb tot un seguit d’actuacions que han començat amb el relleu de la Reina de Carnaval per la princesa Elisabeth que ha donat les indicacions per celebrar aquests dies que clouen amb el gran concurs Carnestoltes 2022.
La darrera setmana de Carnaval, del  28 de febrer al 4 de març de 2022, abans del concurs i per donar pas a l’extricta Quaresma, que són quaranta dies marcats per una vida totalment oposada a la de carnaval, ha tingut unes consignes: dilluns amb indumentària elegant, dimarts amb protagonisme de disfresses d’animals, dimecres ens posem el pijama, dijous viatgem a l’Oest de pel·lícula i, divendres, cada grup aporta la seva pròpia disfressa i realitzem el concurs.
Els grups guanyadors del Concurs de Carnaval 2022 XXV Olimpíada han estat: primer d’ESO grup C, quart d’ESO grup C i segon de Batxillerat grup B que reben el seu diploma com a guanyadors i guanyadores.
Ara només resta viure la resta del curs amb les celebracions que s’aniran succeint i esperar el Carnestoltes 2023.
La bona participació en aquestes activitats mereix una felicitació a tothom per haver fet possible continuar la docència en un ambient festiu.