Notícies

Com cada curs i, també aquest 2020-2021, l’Institut XXV Olimpíada celebra el Carnaval i ho fa amb un seguit de consignes de disfresses al llarg d’uns dies per arribar al divendres de la gran rua de Carnestoltes. Enguany s’ha celebrat amb tots els ingredients però seguint totes les mesures sanitàries i, per tant, servint-nos de les noves tecnologies per poder manifestar la festa, el ball, la disbauxa de Carnaval però sense la proximitat física ni l’aglomeració pròpies d’aquests dies previs a la Quaresma, en què s’ha de posar de relleu tot el que és festiu per abordar després un temps més seriós.
Cada grup dels diferents cursos d’ESO i Batxillerat ha preparat i ha gravat la seva actuació que hauria estat, en altres cursos, una rua amb final de ball. La rua la farà la Reina 2021 amb un reduït seguici i tot l’alumnat a la seva aula podrà veure el vídeo que s’ha enregistrat amb les actuacions de tots els grups.
Genials actuacions. Preparades amb dedicació. Veient el resultat de cada grup descobrim la importància del treball coordinat, el que diem la transversalitat, i hi veiem com d’important és treballar per un objectiu comú perquè implica la col·laboració de tots i totes sense exclusió. I, encara s’haurà d’exercir un dret democràtic, el del vot, perquè cadascun dels i de les alumnes i dels professors i de les professores han d’emetre el seu vot per triar actuacions guanyadores de la Rua de Carnaval 2021.
Un Carnaval diferent però molt positiu i ha estat gràcies a la coordinació de la professora Gema, la implicació de la Reina de Carnaval i, encara, la implescindible implicació de professores i professors i l’entusiasme dels alumnes i les alumnes.
Visca la disbauxa! Visca el Carnaval! Visca la Reina XXV del Carnaval 2020-2021!